Wie zijn wij

Uitvaartverzorging Ultimum Vale is in 2020 begonnen met haar werkzaamheden. In verschillende functies hebben wij ervaring in de uitvaartbranche. Wij beseffen dat wij op een heel moeilijk moment in contact komen met nabestaanden die net een dierbare hebben verloren. Nabestaanden zijn vaak zwak en kwetsbaar.

Een waardige & respectvolle uitvaart hoeft niet veel te kosten.

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat nabestaanden, ondanks hun verdriet, goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden die aanwezig zijn. Eén van de redenen dat wij hebben besloten om een uitvaartverzorging te beginnen, is dat wij vinden dat de dood nogal eens wordt uitgebuit. Dat een uitvaart geld kost, weten we allemaal. Maar dat op elk onderdeeltje van een uitvaart flink verdiend moet worden, heeft ons de ogen doen openen voor een andere werkwijze.

Wij geloven dat ieder mens uniek is en waardigheid en respect verdient. De medewerkers van Uitvaartverzorging Ultimum Vale zullen dit altijd laten zien, in welke situaties zij zich ook begeven.

Wij proberen in alles wat we doen een goede balans te vinden. Natuurlijk proberen we de nabestaanden de ruimte te geven die ze nodig hebben om een goed begin te maken om te rouwen. Daarbij zijn we eerlijk over de kosten. Nabestaanden hebben er niets aan om in de schulden te komen, doordat zij geld aan een dure uitvaart besteden terwijl ze dit eigenlijk niet kunnen betalen.

Wij hebben ervoor gekozen om vijf duidelijke pakketten te maken met verschillende prijzen. Wij denken dat wij daardoor de nabestaanden rust kunnen bieden, terwijl zij de juiste begeleiding krijgen in de dagen voordat de uitvaart gaat plaatsvinden.