Uitvaart

Alles over de uitvaart 
Wanneer iemand van wie je houdt overlijdt, komt er veel op je af. Bij het regelen van de uitvaart moet er in korte tijd van alles worden geregeld. Ken je de uitvaartwensen van de overledene? Wat zijn de uitvaartkosten? En wat wordt er allemaal vergoed door de uitvaartverzekering? Gelukkig sta je er niet alleen voor: onze uitvaartverzorgers helpen jou om een mooi en persoonlijk afscheid te regelen. Ook zonder een Uitvaartverzekering. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je kunt richten op het samen afscheid nemen.

Een uitvaart regelen bij Uitvaartverzorging Ultimum Vale
ULTIMUM VALE helpt om de uitvaart persoonlijk en bijzonder te maken. Een betrokken team uitvaartverzorgers staat voor je klaar om de uitvaart naar wens te regelen.

Een zorgeloze uitvaart?
Een mooi afscheid nemen zorgt voor fijne herinneringen. We luisteren naar de ideeën en leggen deze samen vast. We bieden niet alleen persoonlijke aandacht, maar ook teams met gespecialiseerde kennis. Denk aan het cateren van de favoriete keuken, rituelen, speciale locaties en bijzonder vervoer. Wij zorgen er samen voor dat de uitvaart buitengewoon georganiseerd wordt. Voor, tijdens en na de uitvaart. Zo hoef je zelf zo min mogelijk te regelen en kun jij je richten op het afscheid van je dierbare.

Direct regelen?
Direct een zorgeloze uitvaart regelen? Gecondoleerd met je verlies. Wij staan voor je klaar. Je kunt ons elke dag van de week bellen o6-55 14 33 81. Je krijgt direct een ervaren specialist aan de lijn.

Wat wordt er voor mij geregeld?
Een ervaren uitvaartverzorger neemt contact met je op om persoonlijk de wensen te bespreken. Je krijgt hulp bij het bepalen van de invulling van de uitvaart en bij het maken van keuzes. Vaak is er veel meer mogelijk dan je denkt. De uitvaartverzorger regelt het afscheid zoals jij dat wilt, met veel ruimte voor herinneringen.