Crematie

Cremeren
De kosten van een crematie zijn vaak lager dan de kosten voor een begrafenis. Een crematieproces in Nederland kost gemiddeld € 1200,- of meer. Belangrijk bij een crematie regelen is dat je het afscheid zo persoonlijk maakt als je zelf wilt. Wat ga je doen met de as? Een as sieraad, een mooie urn, uitstrooien

Crematie regelen
Heeft je dierbare aangegeven dat hij of zij na overlijden gecremeerd wil worden, dan kan Uitvaartverzorging Ultimum Vale voor jou de crematie regelen. Of de overledene nu wel of niet verzekerd is: ook zonder verzekering kunnen wij de uitvaart verzorgen.

De crematie
Crematoria beschikken over aula’s waar je de afscheidsceremonie kunt inrichten zoals je zelf wilt. Je kunt kiezen voor een klein, intiem afscheid, een uitbundige ceremonie of alles ertussen. Cremeren gebeurt direct na de afscheidsbijeenkomst. Steeds vaker gaan nabestaanden mee naar de oven om echt op het laatste moment afscheid te nemen.

Na de crematie
Nabestaanden beslissen zelf wat ze met de as willen doen. Bijvoorbeeld een beetje as verwerken in een sieraad of ander herinnering product of het bewaren in een urn, uitstrooien, bijzetten in een urnenmuur of zelfs begraven. Zo bepaal je zelf hoe je invulling geeft aan het levend houden van de herinnering aan je dierbare.

Crematie Pakketten:

Crematie Ultimum Basis vanaf € 1495,-
Ultimum Basis

Crematie Basis Plus vanaf € 2250,-
Ultimum Basis Plus

Crematie Uniek vanaf € 3250,-
Uniek

Crematie Excellent vanaf € 4750,-
Excellent

Crematie Comfort vanaf € 5950,-
Comfort